Salam bir sayt haqqında soruşmaq istəyirəm dealcent.com bu sayt çox ucuz qiymətə bahalı mallar verirlər zəhmət olmasa baxıb bunun yalan və yaxud dogru oldugunu deyərdiniz …..Xahiş edirəm
|
Verilmiş və sayı 2700-ü ötən sualların 99.85 %-i cavablanmışdır.
Bu o deməkdir ki, sizin vermək istədiyiniz sualın cavablanmamaq ehtimalı 1/100-dən də azdır. |
facebook ebay PayPal windows wordpress sayt php java internet Windows 7 domen ubuntu YouTube oyun Android mysql video google c++ DLE LİNUX notebook hosting Nokia hostinq chrome domain HTML modem proqram Delphi elektron ticarət antivirus telefon adsl parol blackberry kompyuter email iphone format Windows7 samsung HP Kompüter termin wi-fi Server cms laptop
Sual vermək üçün sağ sütundan "Üzvlər üçün giriş" bölməsindən hesaba daxil olun, hesabınız yoxdursa qeydiyyatdan keçin və ya birbaşa Facebook connect düyməsi ilə avtomatik qeydiyyatdan keçin.
Suallar IT sferaya aid olmalıdır(Kompyuter, internet, proqramlaşdırma, elektron ticarət və.s.).
Cavabını axtardığınız sualı əvvəlcə burada qısa cümlə ilə yazıb axtarın, ola bilsin ki, o sual daha əvvəl verilib və cavablandırılıb:
Loading
Dealcent.com saytı haqda
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/cavablar.net/public_html/wp-content/themes/twentyten_sadig/single.php on line 60
Verilmiş cavablar və edilən şərhlər
Dealcent.com saytı haqda sualına 8 cavab varElektron jurnal
Cavablar.net saytında yığılan sual-cavab bazası əsasında periodik olaraq PDF formatında elektron jurnallar dərc olunur. İndiyədək 3 belə e-jurnal buraxılıb, bundan sonrakı jurnalların hazırlanmasını siz özünüz də edə bilərsiniz.
Düzgün yazılış
Sual və cavab yazarkən mütləq çalışmalıyıq ki dil qaydalarına uyğun sual və cavablar yazaq. Bununla da oxşar suallarla internetdə axtarış edəcək soydaşlarımızın işini asanlaşdırmış, onlara fayda vermiş olarıq.








Səhv etmirəmsə burda aksiyon söhbəti gedir.Yəni malların konkret qiyməti yoxdu aksiyon vasitəsiylə satılır,mən bildiyim qədəriylə.Bəlkə kimsə tam dəqiq məlumat verər.
yeni realdi ?
real olar çox güman.Bu saytdan mal alan kəs olsa mövzuya tam aydınlıq gətirərdi.
Biraz araşdırdım bu sayt haqda.. Bu hərrac kimi bir şeydir. Hər Bid dediyinizdə təklifi 0.01 dollar artırmış olursunuz. Orada bir sayğac var hər məhsul üçün məsələn ipadda 10 san. gözləyir 10 san. içində sizin təklifinizin üstünə bir təklif gəlməzsə məhsulu qazanırsınız. Amma free istifadəçilərin alması qeyri-mümkün kimi bir şey 5 təklif haqqınız var və premiumlar davamlı sizin təklifin üstünə təklif verir.
men aldim 72 bid = $ 52 dollara bir Beats qulaqciq ucun hamisi getdi amma qazana bilmedim ? bu duzdurki ?
Kim fikirləşibsə ağıllı adamdı ( fikrimcə Loxatron variantdı )
Amma yenədə yoxlamamış dəqiq bir söz demək olmaz
nə məlum auksionda olanlardan biri onların öz accountları deyil. Bid-ivi bitirenecen artırır sonda da qalib o olur )) bu menim versiyamdı. Bəlkədə doğrudu sayt. Sadəcə fikrim idi )