Linuxda RADIUS billing sistemi

Mənə Linux Serverdə (Ubuntu/Debian/CentOS/Suse) Radius(FreeRADIUS)+PPTP+Mysql billinq sistemi qurmaq lazımdır. İnternetdə instruksiya tapıb düzəltmişəm, amma PPTP + Radius bağlantı yaradılmır heç cür, radius.so və radattr.so pluginləri include edəndən sonra da düzəlmir...

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

lamacont (2012-08-03 08:34:31)
Men meslehet gorerdim ki, Linux yox FreeBSD userinde mpd5+freeradius+mysql+Abills sistemini qurasiniz. O hem PPTP hemde PPPoE-ni destekleyir. Qaldiki eger istifadecinin qoshulma problemini tapmaq isteyirsinizse, o halda siz radius-u servisden start elemeli deyil debug modda calishdirmalisniz. "radiusd -X" Bu halda siz qoshulma zamani radiusun problemini goreceksiniz.

lamacont (2011-10-06 13:45:07)
Hemde Internet Provider ucun en Yaxshisi PPTP deyil. PPPOE-dir

lamacont (2011-10-06 13:44:35)
Siz hansi billing siseminnen istifade etmisiniz? Xahish edirem mumkunse loglari gosterin. Traffproo pis deyil. Ama tam Internet Provider ucun her sheyi olan Abills-dir. FreeBSD emeliyyat sistemi uzerinden. Eyni ishi tam ela seviyyede SQUID-le de gormek olar. Ama onda Transparent Serverde authorization webden ishlemir. Deyilene gore son 3 ayda ne ise bunun ucun duzeldecekler. Men ozumnen script yazmaqa calishdim onun cun. Amma browserden geden login ve pass, squide guzgun oturulmurdu.