Badambura.az ilə bağlı

Salamlar.Yeni bir azəri sayti çıxıb.Badambura.az.deyirlər burdan pul qazanmaq olur.Hər reklama 30 saniyə baxmaqla.Bu nə dərəcədə düzgün ola bilər?Pulu necə əldə edə bilərik?Ümumiyyətlə bu pul qazanmaq düzgün ola bilər?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (6 cavab var)

yusuf (2012-10-03 21:06:57)
hemin saytda tekminlesme isleri oldugu ucun gire bilmemisik bu gun sosial sehifeye girmek mumkun olmasa da reklamlari izlemek mumkun oldu ve buna gore qazanc verildi. her seyin dogrusu gozeldir dunenki yazima gore uzr isteyirem. helelik isler yaxsidi sonda pulu alib ala bilmemem haqda da insaallah sizlere melumat verecem. Duz xett butun eyrilerin uzerinden duz kecir. hemise dogru olun

yusuf (2012-10-02 21:40:00)
texminen 40 reklam izledikden sonra yeni 40 qepik elde etdikden sonra umumuiyyetle hemin sayta girmek olmur. qeydiyyatdan kecdiyin komputerle bir daha o sayta gire bilmezsen. badambura.az-la bagli yoxlamalar aparilaraq yeniden melumatlar verilecek size

Abbaszadə Nurlan (2012-06-05 15:20:13)
BadamBura sistemi duzgun isleyen bir sistemdir, bununla razilasiram, lakin eslinde online qazanc ucun diger sirketlere baxdiqda coxx amma cox asagi qiymetler verir. Buna mence vaxt itirmeye deymez, ayliq 20 azn, ve ya daha cox qazanmaq isteyen insanlar qosula bilerler bu sisteme. Lakin, yene deyirem meslehet gormurem. Online Qazanc baresinde daha cox melumat almaq isteyenler Onlne Qazanc Haqqinda Olan Bloguma Daxil Ola Bilerler (klikle)

Fidan (2012-03-16 12:43:00)
Əziz qardaşlar, bizim sayt www.badambura.com spammerlikdə deyil,biz heç vaxt spam göndərməmişik və fake profillərdə olmamışıq. kimsə bizim adımızdan istifadə edibsə, bizim burda heç bir günahımız yoxdur. - Bizim saytda daxil olan reklamlara görə 2 qəpik ödənilir. Bizdə 2 qəpiyi dostlar (Sizlər) arasında paylaşırıq. Yəni 1 qəpik izlədiyinizə görə, 1 qəpik dost dəvət etdiyinzə görə. 20 AZN topladıqda sizə bizim operator zəng edir və pulu götürmək üçün sizə VİSA plastik kart almaq üçün ofisimizə dəvət edir. Əlavə suallarınız olsa mütləq info@badambura.com -a yazın, sizə mütləq 24 saat ərzində cavab yazılacaq. Xoşca qalın, Hz. Mühəmmədin (S.A.S) buyurb: "Aldadanlar bizlərdən deyildir." Biz isə nə aldatmaq nədə aldanmaq fikrindəyik!

admin (2011-11-01 17:14:51)
Məsləhət deyil. İnternetdə çox servislər pul vəd edir, Azərbaycana da ayaq açırlar göründüyü kimi. Amma badamburanın adı daim spammerlikdə, fake profillərdə və.s. hallanır deyə şəxsən mən inanmıram ki, orda real, düzgün nəsə fayda olsun.

YR (2011-11-01 15:05:47)
Eleykim salam. demeyine chox shey deye bilerler ozunde gir bir bax oxu gor ne nedir ne deyil. yeni ozun oxu melumatin olsun neyisede basha dushmesen orda Live Support deyilen bir shey var suallarivizi online verib tez ve etrafli melumat ala bilersiz.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Həm qazandıran , həmdə çox yer təklif edən Yükləmə saytı (bulud)

Internet qazancı və vergi məsələsi

Şirkət Açmaq Vergi

Saytdan,portaldan bu qədər qazanc Çox olur ?

Qazancı yüksək olan iş

Sayt yazilarini nece yazmali?