Telefonum yaddaş kartını tanımır

Bilmirəm,sual uyğundur yoxsa yox.Mənim telefonum yaddaş kartını tanımır.Yaddaş kartı içindədi,lakin görünmür.Telefonun sadəcə öz yaddaşında olan fayllar var.Əvvəllər belə olanda yaddaş kartını,batereyanı çıxarıb,yenidən taxmaq problemi həll edirdi,amma bu dəfə bu da kömək etmədi.Kimsə kömək edə bilər?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (4 cavab var)

WaRRioR (2012-01-27 20:29:54)
Heç bir halda kartınızı başaqa telefona taxmayın! Bəzən kartın zədələnməsində bu əsas rol oyanyır. Fayllar zədlənir və nümayiş olunmur. Öz kartınızı kompyuterə qoşub yoxla bilərsiniz. Çox güman ki, kart zədələnib. Əgər kompyuterə qoşa biləsəniz kompyuterin anti-virus proqramı ilə kartınızı yoxlayın ki, viruslar silinsin. Əgər kömək olmasa kartı format edin. Kartı başqa telefonlara taxmaq qəti-qadağandır. Taxmaq istəsəniz ancaq eyni modelə, yəni markası sizin telefonla eyni olan başqa telefona taxıb yoxlaya bilərsiniz. Amma bu zaman da bəzi problemlər qaçılmaz olur.

Emin Mastizadeh (2012-01-27 18:08:24)
Həm başqa bir yaddaş kartın telefonunuzda yoxlayın,həmdə öz kartınızı başqa telefonda yoxlayın. İkisindən birində problen çıxmalıdır

Sahin Isgenderov (2012-01-27 17:55:31)
Ola biler yaddas karti zedelenib

Tural Əlisoy (2012-01-27 16:40:55)
Bilmirəm nə dərəcədə alınacaq yenədə deyim istəsəz yoxlayın. Telefonu default ayarlarına qaytarın yenidən yoxlayın  görün alınır?

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

yaddas kartım

Camex və Gömrük

yaddaş kartı açılmır

Samsung Galaxy W I8150 – Ekran mühafizəsi yoxdur

Yaddaş kartı problemi

Yaddaş kartı telfonda görünmür