Plastik kart ve ebaydan mal almaq

Salam. Mən plastik kart almağ istiyirəm amma 17 yaşım var. Ala bilərəm ? Birdəki ebaydan necə mal alırlar mənə diyində başdan xahiş eliyirəm

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (2 cavab var)

sozunude (2012-06-12 12:44:18)
1. Əgər şəxsiyyət vəsiqən varsa ala bilərsən. 2. kart aldıqdan sonra onu ya milli kartda yada ki hbservice (baxır sənin aldığın kart hansını dəstəkləyir) qeyydiyatdan keşirməlisən. 3. Ebaydan qeyydiyatdan keçməlisən (qeyydiyyat zamanı hər bir şeyi düzgün doldurmalısan) 4. Paypaldan qeyydiyatdan keçməlisən (qeyydiyyat zamanı hər bir şeyi düzgün doldurmalısan) sonra kartı paypala elavə edirsən! paypal səndə az məbləğ pul çıxır və sənə 4 rəqəmli kod göndərir. ya onu bankdan öyrənə bilərsən yada ki, milli kartda yada ki hbservice baxmaq olur. sonra o kodu əlavə edirsən paypala. kartın aktif olurş sonra nə istəsən ala bilərsən!

Onar Alili (2012-06-11 16:02:58)
Salam Plastik kartla ala bilərsiz əgər satıcı plastik kart qəbul edirsə,daha çox üstünlük paypala verilir. Yaş məhdudiyyəti haqqda bilgim yoxdur ama əgər bank sizə plastik kart veribsə məncə problem olmalı deyil.Ebayda ilk dəfə alış edirsizsə http://cavablar.net/key/ebay/ linkdəki suallara baxın.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Paypal-da pul qəbulu

Gömrük rüsumu haqqında

Top-rated saller nədir ?

Online Pul Qəbul etmək.

Alertpaydan Paypala pul koçürülməsi

Paypalda pulumu qaytarıblar amma…