komputerin açılması problemi

Salam.Mən computeri açarkən belə bir erorr verir error : no such partition grub rescue > _ windows-un diskini daxil etdikdə də eyni problemlə qarşılaşıram.
mobil Cavablar.net

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (2 cavab var)

Cavid_Z (2012-09-16 03:28:30)
aha siz dediyiniz kimi olub.Ubuntu olan hissəni çaşıb silmişdim.HDD-ni görmürdü.BİOS-dan düzəltdim.Köməyə görə sağ olun.

Ruslan Butdayev (2012-09-15 23:54:33)
anlamadim grub menu windowsda yoxdu axi. b u linuxa aid boot table olmalidir. siz windows istifade edirsiz ya linux? Ya da ki iki partition istifade elemisiz birinde windows birinde ise ubuntu olub. ubuntu olan hisseni silmisiniz dogrudu? Ona gore de linux boot table qalib hard diskin mbr inde ve boot olan kimi hemin grub menu nu oxudugu uchun orda olan partitionlari gormur ona gore de error verir. bele variant yoxlayaq. windows 7 diskini qoyun ve diskden boot edin. windows acilanda dili secin ve next edin. orda fix windows var goreceksiz onu basin .. pencere acilacaq acilan pencerede command promt secin.. qara pencere acilacaq.ora ise indi yazacaqlarimi oldugu kimi yazin.. [code] bootrec /fixboot [enter yeni enter duymesini basin] bootrec /mbr [enter] bootrec /rebuildbcd [enter] [/code]

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Oyuna girərkən göy ekran gəlir

Windows 7 yoxsa Windows 8?

komputer biosda qalıb. əməliyyat sistemi açılmır

Windows Proqramı koda salmaq

Original Windows 10 diski axtarıram

Windows 7-nin açılışında UIExec.exe problem