Blackberry 9530-da internet problemi

Salam dostlar. məndə blackberry 9530 storm telefonudu. azercellde internet paketi götürdüm daha doğrusu BS30 paketini. amma internete girmir. getdim azercelle deyirlərki nömrədə götürülüb amma telefonda problem var. sonra ise getdim içərişəhərdəki bb servis mərkəzinə orda ise kökündən vurdular dediki,o telefonda hec internet olmur. men youtubede baxıram internete girmək olur axı. xahis edirem başı cixan varsa kömək etsin.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Hikmet (2012-12-28 17:56:05)
ola bilsin sistemden ola biler ona yeni sistem yazin bezi telefonda olan funkisyalar sistemde yaranan sehvlere gore yoxa cixir

Qaaqa2012 (2012-12-28 12:22:20)
cox sagol qaqam, men demek oplarki indi duzeltdim. usb ile qowdum opera yukledim onunla girir amma oz internet olan yerden girmir.

Onar Alili (2012-12-28 09:13:38)
Salam BlackBerry telefonlarında internet olması üçün ya wifi şəbəkəyə qoşulmalısız yada BlackBerry üçün olan xüsusi paketi almalısız.Son 2 telefonum BlackBerry olub 1ci telefonum sizin telefonanda aşağı model idi və onda paket açıb işlətmək olurdu hal-hazırda həmən telefon ilə wi-fi vasitəsilə internetə daxil olurlar. Telefonunuzda olan problemin əvvəlcə sistem tərəfini həll edin yəni sistemi silib yenidən yazsınlar əgər problem düzəlməsəs dəmək avadanlıq problemi var.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Whatsapp və blackberry

Blackberry HS-300 Bluetooth Problem

PDF, HTML və s. proqramların istifadəsi

Blackberry üçün pulsuz yükləmələr

BLACKBERRY-də internet probleminin səbəbi

blackbery Z10 kilidini qırmaq