İphone 4S də “Weather” butonuna daxil olmaq problemi və bluetooth problemi.

Salam,İphone 4S də "Weather" butonuna daxil olmaq istəyirəm, amma telefon ora tez (1saniyə) girir və məlumatları göstərməmiş bağlanır.Onunla yanaşı bluetooth işarəsi yuxarıda peyda olub(İstifadə edə bilmirəm) halbuki əvvəl yox idi.Bu problemlərin hər ikisi AppCake dən (Telefonum Jailbreak olunub) "Bluetooth Share App" proqramın yükləyəndən sonra meydana gəlib,indi o proqramı silsəmdə problemlər aradan qalxmır.Xahiş edərdim ki kömək edəsiniz.Öncədən TƏŞƏKKÜRLƏR.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (4 cavab var)

ayyubzada (2013-03-19 14:50:01)
Çox sağol bro, bayramında mübarək :)

Ruslan Butdayev (2013-03-19 13:58:02)
pulunu bir defe odeyib aldiginiz proqram hemishelik sizindir defelerle istifad ede bilersiz hetta oz accountunuzla daxil olub bashqa telefona ipada ve s. yazada bilersiz.

ayyubzada (2013-03-19 13:32:00)
Çox sağol qardaşım,məlumat üçün amma mən istəmirəm axı telimdə hər şey silinsin,məncə elədə böyük problem deyil.Daha optimal yol olmazki?Məndə pulnan götürdüyüm app lər var,bəs silənnən sonra mən onları birdə pulnan götürüm? :( :)

hacker_mako (2013-03-19 13:06:57)
itunes program ile gir proshivka et. yani itunesde sisteminin obnavleniyasi gorsenecek onu sececeksen obnavleniya gedecek tel sonub tezeden yanacaq her wey de silinecek . evvelki veziyyetine qaydiacaq.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Telefonun blutuzu dolub

Bluetooth driver

HP pavillion Bluetooth driver

İphone”da bluetooth

computer bluetooth

Acer Aspire noutbuku üçün bluetooth proqramı