odnoklassnik.ru-da virus

salam ok.ru seifemde idim avast antivurusum xeber etdi ki virusdan qoruduq kampyuteri.baxdim ki virus qostideədi eləbil,çünki qostiyə girmək olmurdu ama başqa saytlara girirdi.Sonra yuxarida yumuru bir işarə əmələ gəldi ki,səifənin temasini dəyi.temalardan birini seçib temani dəyişdim sora da saytdan çixdim ki bəlkə virus yox ola ama nə illah etdimsə ok.ru səfəmə girə bilmədim.ok.ru saytina ümumiyetcə giriş bağlandi.bu nədir?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Sebuhi (2013-12-02 21:29:27)
yox ola biler saytla elaqeder olsun amma her alert o demek deyil ki,virus var.False positive deyilen bir sey var Antiviruslar bezen kodlar arasinda uygunluq tapilar ona gorede alert verirler. Yeni temiz kodla tehlukeli kod arasinda uygunluq olanda Alert verir.Bu cur alertlere False positive deyilir yeni tam duzgun olmayan netice. veya ola biler flash playerlerde nese tapsin her sey ola biler.

Ebayman (2013-11-22 13:37:17)
təşəkkur

ToTo (2013-11-19 00:16:04)
salam.men inanmiramki bu problem odnoklassnikle bagli olsun, adi bir sayt olsaydi belkede ola bilerdi virus, sebebde hemin saytin ana sehifesinde yeni saytin indexsinde shell ve ya bawqa bir virus tipli her hansisa bir faylin olmasi ola biler buda komputerdeki antivirusun ise salar,belkede siz hemin vaxt her hansisa fayli yuklemisiz daxilinde virus oldugundan brauzer ilisib ve sayta daxil ola bilmemisiz bele hallarda olur istemeden her hansisa sayta daxil olanda avtomatik yukleme kecidi verir komputere bir basa..siz birinci növbede yazdiqlarimi edin cavabin yazarsiz bura 1.basqa brauzerlerle odnoklassnike daxil olun meselen (opera. chrome.mozilla) 2.sirf bir brauzerdedirse problem hemin brauzeri silib yeniden yazin 3.antivirusu sondurub qeyd etdiyiniz sayta daxil olun 4.hec biri alinmirsa tek yol qalir komputerinizi format edib yeni emeliyyat sistemi yazin o halda 100% isleyecek hem viruslardanda temizlemis olar.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

whatsap və antivirus

SONY WALKMAN NWZ-B152 Antivirusnan təmizləmir

avast antivirus haqda

Antivirus diskləri haqqında bilən var?

antivirus məsləhəti

avast Antivirus keyfiyyəti