Game Maker pullu versiyası

Salam game makerin pulsuz versiyasında oyunu hazırlayıb yüklədikdən sonra oyuna logo düşür birdəki oyuna girəndə yüklənmə olur yazılır game maker bilmək istəyirəm pullu versiyadada bunlar olur? Birdə sizcə bu proqramı almağa dəyər?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Azerbaycan (2014-05-20 20:26:57)
3d? men hele 2d de bas qatmisam oyun zad duzeltmemisem 3d de neyniyecem? men sekilleri zadi ressama pulla cekdirib qeseng oyunlar hazirlamaq isteyirem 3d heleki menlik deyil game makerde de super oyunlar hazirlmaq olar meselen mario kimi

Baxisli Ilham (2014-05-20 18:58:05)
Almağa deymez. ondansa unity3d yükle pulsuz versiyasında bezi komponentler yoxdu yalnız komp üçün. pullu versiyada bütün emeliyyat sistemlerini destekleyir, xüsusu effektler var. Unity dersleri youtubeda normal var. ama game maker hem bahadı, dersleri azdı, onunla yaradılan oyunlar elede keyfiyyetli deyil. Mende bir ara game makere pullu versiyasında oyun yaratmaq istedim derslikleri çox az idi ona göre başını bıraxdım. game makerin en yaxşı terefi ondadırki hansısa proqramlaşdırma dilini bilmeden oyun yaratmaq olar. ama elede normal oyunlar yaratmaq olmur. ama c# derslerini 30% bilen unity-de rahat oyun yarada biler. 3deye geldikde maşın ve s. modellerini hazırını yükleyib oyun yarada bilersiz. yalnız komp üçün oyun yaratmaq proqramı ise en yaxşısı unreal-dır.

Azerbaycan (2014-05-20 18:28:27)
Mənim oğurluq şeylərnən aram yoxdur

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

facebook antiblok

samsung galaxy s2 plus update

Android telefonu TV-yə qoşmaq

ebay haqqinda

Fly iq 239 blutuz

IT menecer üçün hansı proqramlar vacibdir?