Jquery sual

Salam [code] <html> <head> <script type="text/javascript" src="https://code.jquery.com/jquery-2.1.1.min.js"></script> <script type="text/javascript"> $(function(){ $("div").hide(); $("#sukur").click(function(){ $("div").fadeIn(); }); $("#neyse").click(function(){ $("div").fadeOut(); }) }) </script> <style> #div{ width: 300px; height: 500px; border: 1px solid black; background-color: red; margin-top: 50px; margin-left: 350px; } #neyse:hover{ cursor: pointer; color: green; } #neyse{ margin-left: 280; } #body{ opacity: 0.1; } </style> </head> <body> <button id="sukur">Daxil ol</button> <div id="div"> <span id="neyse">X</span> </div> </body> </html> [/code] Deməli burda buttona basanda yeni pəncərə acılır qeydiyyat hissəsi indi adətən bu acılnanda saytlarda arxa hissə qaralir arxa passiv olur pencərədən başqa bir yerə basanda qeydiyyat hissəsi itir focus,blur nan eləməyə çalisdim amma alinmadi indi necə edim ki bu qeydiyyat açilsin arxa hisse qaralsin qeydiyyat pəncərəsinnen basqa bir yerə basanda qeydiyyat hissəsi itsin və sayt qayitsin əvvləki vəziyyətə.Onəcədən təsəkkurlər.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (4 cavab var)

Azerbaycan (2014-09-06 15:46:23)
Yox, bunu yaratmaq ucun lazim olan funksiyalara bilirme Jquery-de ancaq yarada bilmirem siz zehmet olmasa o yuxaridan gelen kisinin kodlarin yaza bilersiz bura?

E. Hacı (2014-09-06 12:14:00)
Öyrənmək lazımdır jQuery-ni. Mən verdiyim ardıcıllığı reallaşdırmaq kifayət edir siz deyən şey üçün

Azerbaycan (2014-09-06 11:14:10)
Yox nese alinmadi bele.Belkede men eliye bilmedim.Bilirsiz men nece sey yaratmaq isteyirem bu saytda sual verende az srifti ile yazmayanda bir kisi gelir e tekce onun ustune basanda kisi qalir qiraq yere basanda gedir bax ele bir sey isteyirem prosta orda kisinin yerine qeydiyyat formu olacaq.Jquery-de bunu mence show/hide ile etmek olar e effekt ucun basqa seylerlede etmek olar ancaq men ede bilmedim.

E. Hacı (2014-09-05 22:23:54)
Hündürlüyü 100% , eni 100% və display:none, opacity:0 olan bir div yaradın. Ekrana pop pəncərə çıxanda sadəcə həmin div-in display:block edin jquery css ilə. Vəssalam

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Jquery kodunu mobil telefonda passiv etmək

jQuery: element item sayı 2-dən çox olarsa

JQuery Vertical Slider

Tam,Onluq rəqəm JQuery

Sayt üçün audio player

sticky header yaratmaq