qTranslate plugini yazı yazarken dil seçenekleri çıxmır

Salam.Men qTranslateni yükledim dilleride seçdim ekledim amma yazı yazarken dil seçenekleri çıxmır ,yazı sehifesini açdığımda bele yazı çıxır (The qTranslate Editor has disabled itself because it hasn't been tested with your Wordpress version yet. This is done to prevent Wordpress from malfunctioning. You can reenable it by clicking here (may cause data loss! Use at own risk!). To remove this message permanently, please update qTranslate to the corresponding version.) Ama plugin güncellemede istemir. Yardım ederseniz sevinirim.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (4 cavab var)

cvbuser (2015-02-03 20:18:20)
Yəni bir postun içərisində eyni şeyi həm ingliscəsin həm də Az dilində olan variyantın yazırsız yenə eyni qaydadada işləməlidir.

shlayka (2015-02-03 19:32:47)
Bes metinler yazılan yer nece olur? Yani başlık o şekilde olur ama metin yazılan yerde ise sadece bir dilde çıxır her dil yerine ayrı ayrı o dillerde metinler yazıram ama sadece en son yazdığım çıxır.

cvbuser (2015-02-03 19:23:44)
yuxarıda yazdığımda kod görsənmədi [code] Azərbaycan dilində məzmunu bura yazırsınız English content goes here [/code]

cvbuser (2015-02-03 19:22:26)
Hazırkı, wordpress versiyanız ilə uyuşmur ona görə. Bu plugin bir nəfər tərəfindən develop edilidiyinə görə, wordpressin yeni versiyası çıxdıqdan hardasa 6-7 aya kimi ancaq update olur. Amma özünü deaktiv etsə də yenəd əd işlədə bilərsiniz. Məsələn: Azərbaycan dilində məzmunu bura yazırsınız English content goes here

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Bu sözü ingilis dilində tərcümə etmək

Saytı bir neçə dilə çevirmək

qTranslate-x pluginində dil seçimini baş səhifəyə çıxarmaq

WordPress tərcümə

php gettext() funksiyası

WordPress admin panelinin manual olaraq tərcüməsi