Antivirus yükləmək

Salam.Mənim komputerimdə virus var.Amma men format etmek istemirem.Komputerimde Avast antivirus var, yene de bir xeyri olmur.Kaspersky yuklemiwem.Kasperskyni qosmaq ucun Avasti silmeliyem.Ama yazilirki silsem Viruslarin fealiyyeti aktivlese biler.Ona gore de qorxuram ki komputerimde olan melumatlar siline biler.Ne edeceyimi bilmirem, çox xaiş edirəm kömək edəsiniz.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (5 cavab var)

BSU (2015-04-21 18:08:14)
beli Avast ola ola Kaspersky ustanovka etmək olmur((Yazılırki əvvəlcə silib sonra ustanovka etmək olar.Birdəki Avastnan yoxlayanda virus göstərmir. Amma Advanced System Protector göstərir ki, Reestr sistemində və fayllarda coxlu zarajeniyalar var.Bundan elave Komputerin saati da düzgün göstərmir.Bir sözlə problem çoxdu)))

Pr0graMMeR Elvin (2015-04-19 23:46:47)
bura baxın... https://youtu.be/-TJl_o_OpD4

NONANE (2015-04-19 20:24:39)
Avast ola ola kasper ustanovka olmur ki ? Olursa kasperide ustanovka eleedib gurtaran kimi avasti silin. Sonrada eger avast o komputernizde olan viruslari gorurse niye silmir ? Gormurse, onda demek hec qorumurda, ragatciliqsa silin getsin.

BSU (2015-04-19 20:16:50)
Cox sagolun cavabiniza gore.Amma Avasti silsem kopmda olan melumatlara zerer deymesinden qorxuram((Birdeki Advanced Protektor vasitesile awkar olunur zarajeniyalar.Sayi hedden coxdur.Men Kasperskyini qowmag isteyirem.Ama ekranda yazilirki Avasti silsem viruslar zerer vura biler ona gore bilmirem ne edim((

NONANE (2015-04-19 18:45:47)
Bu antivirus reytingine gore "Bitdefender" kasperskini kecib. Inanin bu antivirus adami sola baxmaga imkan vermir :D Hetta o derece qoeuyur ki herden silirem ki islerimi gore bilim. Bunu yukleyin yuklenildi, kompu sondurmeden avasti pozun. Cunki iki antivirus konflik edir ve kompu dondura biler.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

KMS pullu yükləmə

Windows 8 ANTIVIRUS PROBLEMI

Anti-virusla bağlı xəta

Hər Qovluğun içində yaranan “Qovluq.exe” virusu

Kompyuterdə olan antivirusu necə silmək olar

Android Telefonlar Üçün Ən Yaxşı Antivirus Proqramı