Youtubedan qazanılmış pulu paypalda onlayn xərcləmək mümkündürmü?

Salam. Mən gmail hesabım ilə youtube-da kanal açdım lakin onu google adsense-ə bu hesab (çünki bu hesabla bir blog daha yaratmışam onu google adsense-ə qoşmaq istəyirəm əgər youtube-dakı hesabım bağlanmaq təhlükəsi ilə rastlaşsa google adsense bu hesabımı blok edəcək və bu hesabla yaratdığım blogumdan əldə etdiyim gəliri itirəcəm bu çox baxımlı blogdu ordan yüksək gəlir əldə edəcəyimi düşünürəm deyə heç bir itirmək təhlükəsinin olmasını istəmirəm) ilə qoşmaq istəmirəm deyə ordan qazandığım pulu paypala yükləyə bilərəmmi? Paypala yüklədiyim (youtube-dan baxış sayına görə qazandığım) pulu onlayn alış-verişdə xərcləyə bilərəmmi?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

NONANE (2015-09-02 17:19:39)
Xeyr. Adsense peypala pul gondermir. Siz bank karti acin ele karta getsin cixarinda pili. Peypali neynirsiniz. Bildiyme gore evveler adsense paypala gonderirdi amma indi 2 vasite isleyir, bank kartina vey acek ile.

Sara 1994 (2015-09-02 14:58:01)
Cavabiniz menim sualima cavab olmadi meni anlamadiniz o dediyinizi men de bilirem sadece demek isteyiremki youtube kanalimidan reklamla pul qazanmaq istemirem baxisa gore qazandigim pulu paypalda toplaya bileremmi? Yalnizca onlayn xercleyecem negd cixartmayacam cunki paypal Azerbaycanda qazandigimiz pulu cixartmaga imkan vermir yanlizca US olar.

NONANE (2015-09-02 14:45:30)
Adsensden pul bank kartina yatir. Hemen karti payplalda geydiyyat edin ve isledin.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Youtube kanal açmaq

Hər növdə videoların hazırlanması

Youtube reklamlarından azad olmaq

Youtube video atmaq

Paypal nədir?

Hansı məzmunda (Content) “YouTube” Kanalı açsam Müəllif hüququnu pozmadan gəlir əldə edə bilərəm