WordPress default post args change

Salam. vordpresslə bağlı 2 sualım var. 1) Deməli default post type ın yəni post un bəzi konfiqini edit etmək istəyirəm. resgister_post_type_args filteri ile bunu elemek olar? Test etdim olmadi. Bilmedim mümkün deyil yoxsa mən düzgün edə bilmədim. Çünkü default postun label ni dəyişmək olursa bunuda yıqin ki olar. Yoxsa yalnız custom post type aiddi bu filter? 2) Yenə də default post üçün bir custom taxonomy yaratmışam. Bundan əlavə özünün default olaraq 2 category və post_tag adlı taxonomy si var. Posta daxil olanda permalinkdən etmək olur %category% əlavə etməklə prefix category ni. post url bele olur meselen http://site.com/php/whats-new-php7 Burda php category di deye rahat etmek olur permalink ile. Ama men isteyirem ki prefix kimi orda category yox menim yaratdigim custom category olsun. meselen bele http://example.com/custom_taxanomy_name/whats-new-php7 (custom_taxanomy_name taxanomy slug olmasi lazim deyil ha, elave edilen taxonomy larin adlari olsun) bunu etmek mumkundur sizce? tesekkur edirem

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

E. Hacı (2015-12-17 12:57:43)
Yoxlamamışam deyə belə əzbərdən deyə bilmərəm, amma bu sualdakı əsas cavaba baxın, orada da oxşar şeyi ediblər yuxarıda mən yazdığımı edib sonra post type linkinə müdaxilə etməklə.

Emin Rəhmanov (2015-12-17 11:26:46)
1) Menyu ikonu deyismek isteyirem ama ki duzdu bunu css ve ya js ile hell ede bilerem. maraqli geldi sadece args da olan menu-icon u override edib deyismek olar ya yox. 2) dediyiniz kimi etmisem. olmur ele. saece hemen o taxanomy nin adini saxlayir orda oldugu kimi string kimi qebul edir. yeni replace elemir name ile.

E. Hacı (2015-12-17 10:56:38)
1. Daha dəqiq ifadə edin zəhmət olmasa, ki ümumiyyətlə konkret nəyi dəyişmək istəyirsiz. 2. Bunu sınamaq daha yaxşı olar nəinki düşünmək: Permalinks bölməsində custom struktur checkbox-unu seçib %custom_ierarxik_taxonomy%/%postname%/ yazıb save edib yoxlamaq lazımdır. Alınmasa artıq niyə alınmadı deyə düşünmək olar.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

WordPressdə custom post type

WordPress Oyun temasında çətinlik.

WordPress woocommerce language fayli

İnternet mağaza üçün ödəniş sistemi necə qurulur?

Serverdə php.ini faylında kömək

WordPress wpadmin