Telefon tez tez sönür

Salam .Mənim telefonum HTC desire 616 dir. Son zamanlar telefon öz basina tez tez sonur. Adice danisdigin zaman telefon sonur. Telefonu islek veziyyet bir yere qoyub gedirem gelib gorurem ki telefon sonub. Yandiriram bir muddet işləyir sonra yenə eyni şey olur. Bunu necə düzəldə bilərəm?. Birdeki mən yeni telefon almaq istəyirəm. Qiymeti maxsimum 400 azn olsun. Hansi firmanin hansı modelini məsləhət gorerdiniz. Mənim üçün telefonda esas olan cekilisi və sureti yaxşı olsun. HTC , Samsung və Sony firmalarindan hansı biri meslehetlidi?. Onceden təşəkkür edirəm

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Gamekiller (2017-08-08 21:48:23)
Eger batareya enerji saxlamirsa yaxsi olarki batareyani deyisesiz cunki o batareya bundan sonrada cox tab getirmez kohnedir deye.versiyaya qayidaq,versiya avtomatik telefona servis terefinden google servisden gelen yenilemedirse demeli yenilemek olur telefonun o versiyada islemesine gucu catir demeydi ona gorede batareyani deyiwseniz yaxsidir. Yenede birinci oz lazimi fayllari karta atib karti telefondan cixardin ve telefona reset verin duzelmese batareyani deyisin.

asssa1 (2017-08-08 10:42:07)
Cavab verdiyiniz ucun tesekkur edirem. Duz deyirsiniz telefonun evvelkinandroid versiyasi ile indiki versiyasi arasinda ferq coxdu. Batareyada ozunun orijinal batareyasidi.Ona gorede batareyanin gucu catmir. Bes men onu nece duzelde bilerem. ? Proosibka verdirsem duzeler??

Gamekiller (2017-08-07 15:22:27)
Telefonda onun versiyasina uygun olmayan agir oyun zad varsa onnanda olur, prosessor gucu catmadiginda da sonur batareya zay olandada gucu tamiyanda sonur bele cox seyler var en yaxsisi telefon yaddasindaki lazimi fayllari yaddas karta atib reset ver telefona duzelmelidi, duzelmese sistem problemidir. Program vurdur. Telefon secimi ise deye bilmerem cunki her brendin yaxsisida piside var yeniki mence samsung A5, s5 modelleri yaxsidi.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Telefon 2G den 3G ye kecmir