Wi-Fi üzərində üçbucaq içində sarı nida işarəsi əmələ gəlir.

Salamlar. Mən evə təzəlikcə internet çəkdirmişəm. Provayder Bakinternetdi. Sürət 1mb/s-di. Aylıq 10 AZN-di. Wi-Fi-yə noutbukla qoşulanda tez-tez wi-fi dalğasının üstündə sarı nida işarəsi əmələ gəlir və "oграниченное" sözü yazılır. Buna səbəb nədir?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (4 cavab var)

Iki deli 22 (2018-09-18 07:59:14)
burda problem ya internet haqqni odememisinz,ya,modem xarabdır,yaxud,kompyuterin ozü xarabdir.

Meego (2018-09-17 03:48:04)
Modemi deyisib yoxlayin. Noutbuku deyisib yoxlayin. Noutbuk kohne deyilse cox guman provayderdendi yada modemnen. bakinternet yaxsi provayder deyil.

Sadiq Aliverdibeyli (2018-09-14 19:46:32)
Salamlar. Provayderlə əlaqə saxlamışam. Deyirlər bizlik bir şey yoxdu. Problem noutbukundadı. Noutbukumu 4 fərqli ustaya göstərmişəm. Hamısı deyir sistemdə bir problem yoxdur. Bütün driver-lər yüklüdür və "update" olunub.

newprogrammer (2018-09-10 21:18:16)
Salam. Bu o demekdirki, komputerde baglanti var amma bu baglanti uzre internet yoxdu. yeni sebekeye qosulmusuz amma internet yoxdu. bir muddet gozleyin duzelmse komputeri ve router/modem-i yeniden basladin. eger komputerde ve ya modem/router interfeysinde herhansi sebekeye tesir edecek deyisiklik etmisinizse geri qaytarin. son olaraq eger bu hal uzun muddet davam ederse provayder ile elaqe saxlayin ola biler onlarin ozunde herhansi problem yaranib

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

sony xperia z3 duas internet

PC-yə wi-fi qoşmaq

Ebay haqqında umumi sual

Internetde Kesintiler

İnternet məxfilik

Sənədi internetdə yerləşdirmə