Herbi xidmet miyop-astigmat

Salam. Mənim hər 2 gozumde murekkeb derecede 3derece miyop 2derece astigmat var. Onurgamda 1derece skolioz Ayagimda birinde 1 digerinde 2derece yastipencelik var. Orgenmek isteyrdim herbi xidmete yararli olacam?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Maqa (2019-11-22 10:08:23)
qeyd etdiyim kimi son rəyi vaynkomat verir, nə şikayətiniz varsa onlara edin

nsxodg (2019-11-21 17:53:28)
bu gun getmisdim herbi komisarliga butun rengen ve diger senedlerle bir yerde. epilepsiyamda var idi, urek doyuntusu cox olan usaqlari 7-8 usaq voenkomatin yaninda olan tibb merkezinfe yeniden yoxlatdilar butun usaqlara hekim dedi urey doyuntun heyecandandi ureyin saglamdi birdene mene dediki saglam deyilsen urey doyintum 114 du ureyin saglam deyil kagizada yazdi. getdim voenkomata resisin muavini baxdi hec urey kagizini urey hekimine gostermediler. mene propiska vetdiler yanvarin 6 sina. men ne etmeliyem xahis editem komek edin.

Maqa (2019-11-21 11:21:25)
Onu biz deyə bilmərik. O problemlər yoxlanış zamanı üzə çıxacaq və sizi özləri lazımi həkimlərə aparıb yoxlatdıracaqlar, anlaşmamazlıq olsa hərbi həkimlərə də gedəcəksiniz, onlar rəy verəcək və o rəyə əsasən sizin vaynkomat yararlı və ya yararsız olduğunuzu deyəcək.

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Ojooo withdraw

Ebay 60 güne gələn mallar

Telefon gelib catmayib

Pilot olmaq üçün nə etməli?

Amazon.com-dan Azərbaycana çatdırıma

Necə etmək olar ki BestBuy və Newegg kimi saytlar Kartı qəbul etsin?