İnternetdən pul qazanmaq

Salam mən internetdən pul qazanmaq istəyirəm nəsə sataraq və ya freelamcerlik edərək. İngiliscə də bilirəm ancaq elə də mükəmməl deyiləm. Mən hansı,saytlara nəzər sala bilərəm? Ən çox gəlir gətuirən saytlar hansıladlr? Özüm musiqiçiyəm mahnı yazıram əgər yazıramsa bunu hansı saytda daha baha qiymətə sata bilərəm və yaxud sim və muncuqla gül və s kimi dekorativ şeylər düzəldə bilirəm bunları daha baha qiymətə hansı saytlarda sata bilərəm?

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

Ramazan (2019-12-06 09:48:23)
Ən çox satışı olan Audiojungle-dı yaxşıda pul qazananlar var (ən çox satılan mahnılar cinematic epic,Corporative,hip-hop birdə video loqolarda istifadə olunan qısa səslər və mahnılardı, Sən onlara fikir vermə,diyəsə o saytdada youtube kimi partner şirkətlər var. Çoxsu onlara qoşulmur özü qazanır.

Alparslan9999 (2019-12-05 13:04:38)
Qaqayaxşı yazmısan ancaq bu audiojungledan mən baş aça bilmədim burada hazır əsərlər var bəstəkarların mən mahnı filan satmaq istəyirəm soundtrack də ola bilər və s. Başqa sayt bilmirsən mahnı satmaq olsun orada.?

Ramazan (2019-12-04 21:02:12)
Aleykum salam Men sene yazdigim saytlar dunyada en meshur saytlardi,hem qebul edir hemde satir,qisa olaraq hemin saytlari dolduran bizim kimikleridi Mahni satmaq uchun audiojungle.net tam ela saytdi gir nezer yetir hansi mahnilar cox satilir ,mehsulun satilma sayida var El isleri satmaq ucun etsy.com Shutterstock.com Cekdiyin videolari satmaga ucundu ne qeder gozel el videolari cheksen yaxsi pul goture bileceksen videohive.net After effect,priemire pro,cinema 4d,element 3d ,kimi meshur proqramlarin proyektlerini satmaq ucun ela saytdi,gir nezaret et ne cox satilir ona benzer duzelt sat, Graphicriver.net,flayer,fontlar,hazir shekil effektleri,birsoznen shekil dizaynli ne varsa orda sata bilersen, Turbosquid.com 3d model satmaq ucun ela saytdi,3d max, maya,blender 3d,cinema 4d proqramlarinan duzeldilmis proyekleri satmaq ucundu Dediyim kimi saytlara gir nezaret hansi cox satilib,hansi axtarisda birinci cixir onan duzeltmeye caliski yaxsi sata bilesen is gorende etrafinda qohumlarazada hec kime deme ,paxil adamlarin radarina rast geleceksen ve seni hevesden salacaq sozler isdecekler ozun ucun ele hec kime deme ancaq anlayisi olan adamlara elediyin isi ac de mesel ucun cavablar.net ve buna oxsar yerlerde Ne oyrenmek istesen youtuba yaz turkler her seyi basa salirlar hec xaricilerden geri qalmirlar Ip ucu verim sene En guclu 3d proqrami; 3d max dersleri Maya dersleri En guclu montaj proqrami; After effect dersleri Priermire pro dersleri En guclu shekil proqrami; Photoshop dersleri illustrator dersleri En guclu mahni duzeltme proqramlari; Fl studio dersleri Youtuba yaz cixacaq,sebrli ol oyren axri yaxci olacaq

Mövzu üzrə bənzər suallara da baxa bilərsiniz.

Mobil brauzer oyununun qrafikası üçün rəssam lazımdır

Freelance pul qazanmaq

Freelance elanların yerləşdiriləcəyi sayt qurmaq düzgün fikirdir?

Freelance iş saytları

Payoneer 29$ fee məsələsi

İnternet qazanc üçün voen