Servis meni aldadirmi?

Salam. Telefonu 3 gün əvvəl demiryolvagzalinda yeni acilan xservice deyilen yere verdim. bu gün zəng edib sorushduqda telefon mi de qalir sistem yazilmalidi dedi və və icinde shekiller falan silineceyi dedi. Amma belə bir şey var telefon sistemsel olaraq yox donanimsal olaraq yere dushduyu üçün xarab olmushdu və bundan əvvəl gosterdiyim 2 usta puskovoyu xarab olub demishdi duzeler və icindeki datalar silinmez demishdiler. Amma bu gün servise zəng edib maraqlananda ki hansı chipi xarab olub bir az duruxub sonra gallery chipi xarabdi dedi. sonra telefon achilir mide qalir dedi proqramci gelibkomputere qoshub baxacaq bir azdan dedi. Bir soz sorushub xarab chip ola ola onu temir etmeden necə programsal baxmaq olar və teze sistem yazilmalidi deye bilər. Bele deyim hardan eminem ki telefonda proqramsal problem deyil telefonu yandirmadan zaryadkaya taxanda evvelce ishiqi yanir zaryadkani gosterirdi amma sonra reski ureyi gedir və ishigi yanib sonmeye bashlayir elece de sistem acilanda mi yazilir sonra reski gedir və ishiqi yanib sonmeye bashlayir. telefon haqda biliyi olanlardan çox xahiş edirəm fikirlerinizi yazardiniz hele ustegel mənə 80 manat edeceyini demishdiler halbuki telefonun hele derdi tam bilinmeye bilinmeye


Yadda saxlama
Kateqoriya: Sual . . Qısa keçid.

Verilmiş cavablar və yazılan şərhlər (3 cavab var)

(18:24, 11/08/2019 ) #75932

Yaxşı olarkı telefonu tanımadığınız servislərə yox Texnousta İrşadın servisi və s. kimi yerlərə aparın əgər zəmanət talonunda o yeri sizə göstərmirsə və pulsuz düzəlmiyəcəklərsə.

Tanımadığınız telefon ustalari çoxvaxt telefonuzda sağlam detalları çıxarıb yerinə köhnə original olmayan problemli zapcastlar ilə əvəz edir. Və bundan gəlir əldə edirlər. Bu hadisə birneçə dəfə başıma gəlib.

Və telefonun qiyməti bahadırsa tanımadığın usta yanına aparacaqsansa çalışın telefonu bir necə usta yanına aparıb gözünüzün qabağında diaqnostika elətdirin. Usta desə ki gedib filan vaxtı gəlin qətiyyən qəbul etməyin.

Cavablamaq üçün sağ sütundan hesaba daxil olmaq lazımdır

    (12:21, 12/08/2019 ) #75937

    Choxsagolun. Men bu haqda bir sual da vermishdim orda da Irshad gosterildi mene. Sadece cavab bir az daha tez olsa idi ora aparardım. Indi apardigim yer demiryolvagzalinin 2 ci mertebedeki Xservice deyilen teze achilan yerdir. Artiq 1 hefteye yaxin olar telefon ordadir. Pm deyilen chipi deyishibler guya. Whatsapp nomrelerine yazanda da 1 gun sonra cavablandirirlar. Artiq telefonu geri goture de bilmeyecem. Sadece menle direshirler ki icindekiler silinecek men de deyirem ki yaddash chipinde bir problem yoxdur sistemi recover edib berpa etsinler.

    Cavablamaq üçün sağ sütundan hesaba daxil olmaq lazımdır

    (19:49, 14/08/2019 ) #75959

    Her sheye gore choxsagolun. Shukur Telefonu verdiyim Xservice resmi yer imish ishchiler de cox mehribandilar. Her sheyin bir sebebi var imish. Demek bele sen deme operatorlari mezuniyyete gedib deye wp ya ustalar baxirdi ona gore de ishleye ishleye mecbur gec gec cavab verirdiler. Menim telefonumun temiri de uzun surmeyine sebeb probleminin cox olmagi imish. Evvelce pm chipi deyishilmeli imish ki plata oxunsun. O temir olunandan sonra ustanin dediyine gore galareya chipinin hansisa razdellerinde problem ola biler, amma onu ana platadan ayirib progromator deyilen aparatlarina taxdiqda achilibmish. Orda men lap evvelden icinde lazimi melumatlar var dediyim ucun melumatlari evvelce progromatorla chipden birbasha komputere yuklemishdiler. Sonra flashin(galareya yeni yaddash chipi) ayaqlarini berpa edib ana plataya birleshdirdikde telefon yeniden nasazliq gosteribmish. Burdan da ana platada zede ola bilecek qenaetine gelibler. Ve yeniden bezi berpa ishlerinden sonra telefon achilibmish. Ve sonra mene xeber etdiler. Getdim goturdum telefonu. Usta mene butun bunlari cox mehriban shekilde basha saldi. Telefonun duzeldiyini acildigini amma platada zede ola bileceyini dedi ve platani deyismeyi meslehet gordu. Men belke flashde de problem qalib ona gore evvelce nasazliq etdiyini, buna gore flashi deyishmeyi teklif etdikde, orda da problem ola bileceyini ancaq fakt olaraq ise galareyada bezi razdeller ishlediyi ucun telefonun achildigini, amma flashi deyishmeyin riskli olduqunu dedi. Deqiq yadimda qalmayib amma deyesen bu modelde flash prosessorla bir yerde deyishilmelidi deyemi yoxsa ana platada zede ola bileceyi ehtimalinami goresenmi. Axirda ana plata ucun resmi temire gore 150 manat lazim idi deye mene gore bu pul coxdu deye telefonu ele belece goturdum. Ve Resmi servis olaraq bele qarantiya vere bilmedikleri ucun menden yari 40 manat mebleg teleb etdiler. Indi telefon ishleyir hetta format edib bir nece dene proqram yazmisham. Axirini gorek de) Dediyiklerine gore telefon yeniden evvel orda olan kimi yeniden ani nasazligi gostere bilme ehtimalinin oldugunu demishdi. Indi hemin yere kohne ölü telefonumdan melumatlari chixarilmasi ucun ora verdim. Bu telefon da InshAllah problemsiz ishleyer)

    Cavablamaq üçün sağ sütundan hesaba daxil olmaq lazımdır

Bu suala aid öz sualım var:
Sual verin
Bu suala cavab vermək istəyirəm:
Cavab verin

Cavab verin


Cavab yazmaq üçün lütfən sağ sütundan və ya buradan hesaba daxil olun.

Üzvlər üçün giriş

Qeydiyyat

Elan qutusu

Son cavablar və şərhlər

Software Developer cavab verdi - Wise vasitəsilə bank kartına pul köçürmə (21 saat əvvəl)

Software Developer cavab verdi - Rus dilindən mətni tərcümə etmək (1 gün əvvəl)

Cənab cavab verdi - Almanca söz bazası yığmaq (4 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Mikrofon süngərinə yazı (5 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Yerli virtual olaraq dost tapmaq platforması (5 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Almanca söz bazası yığmaq (5 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Playstation 4 almaq, Playsation klub açmaq (5 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Proqramistin ixtsasi hansidir? (5 gün əvvəl)

Software Developer cavab verdi - Azercell Kabinetim aplikasiyasında İstəSən tarifi haqqında (6 gün əvvəl)

Software Developer cavab verdi - Proqramistin ixtsasi hansidir? (7 gün əvvəl)

byshako cavab verdi - Google Azərbaycan nömrələrini qəbul etmir (17 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Honeygain, passiv gelir (18 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Xaricdən telefon getirmek (18 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - Google Azərbaycan nömrələrini qəbul etmir (18 gün əvvəl)

rdrobert cavab verdi - AliExpress, Telefon, Rüsum (18 gün əvvəl)

Software Developer - 615 xal

E. Hacı - 607 xal

Onar Alili - 526 xal

Dilsuz - 448 xal

Cabbarov Sübhan - 434 xal

Maqa - 346 xal

Ruslan Butdayev - 328 xal

Namiq Bəndəli - 297 xal

U.Tarlan - 244 xal

Meherremoff - 234 xal

Sistemə daxil olmuş 23234 sualdan 92%-dən çoxu cavablandırılmışdır.

Proyekt haqqında

E-Haci.net istehsalı. © 2010-2024